Head-start

De duivenclub

Tegenwoordig Café D’n Brabander met Maarten van Lieshout Vruuger Mien van Bussel en natuurlijk konde er ok deuven inkurven. WieWitWie er op de foto staan?

Hieronder leest u enkele reacties op deze foto uit onze facebookpagina.

Karin van Zeelandt rechts achter mieske romensco,en mikkers aan de tafel, rechts staand van verhoeven
Maarten van Lieshout toen hadden ze wel terras
Rianne van Kollenburg jaaah ons opa aan de tafel, Toon Mikkers  skonne mens  en ome Noud Mikkers tweede van links middelste rij en achterste rij volgens mij pietje manders 4de van links?
Elly Van Der Weele Willigendael met pet achteraan Mieske de krant?
Margriet Verbeek-steenbakkers Links achter de zittende mevrouw is van Empel
Cor Van de Vorst En Tineke vd Wittenboer staat er ook op.
Tonny Filippini ja mieske de krante man en keesje van rooi uit de slegerstraat staat er ook op bovenste rij de 4 de naast mieskeen de wittenboer zie ik ik snap niet dat ik onze vadder niet zie die is daar ook altijd bij geweest ??? en mien van bussel zie ik ook.
Christa Arts en Kareltje Verschuuren staat er ook op ons opa !!
Tonny Filippini wor staat kareltje dan christa ??
Christa Arts Kareltje staat achter die man die aan de tafel zit met die grote oren die heeft nog grotere oren als ons opa haha
Frans van Heugten pietje verhoeven uiterst rechts
Tonny Filippini en pietje van de westerlo onderste rij de vierde man er daar boven das pietje
Nellie van Neerven en Bert Leenders mijn ome Bert.en Nelis de Rooij.
Henricus Kruijs Mieske de krante sik rechts hillemol boven Ja Kareltje Manders 4 links staand Verhoeven rechts staand maar ik zie Harry Rooyakkers niet
Henricus Kruijs Kareltje manders och wa heb ik um ooit lilijk hurren doen toen de streuf zun kartbiet kanon in de boomgaard aan ha gezet zun duiven kwamen nie meer binnen wa deed die mens lilijk ik vond het unne goeie en mooie mens de konde van hullie Mien nie zeggen die gooide een emmer zeik over ons heen met belletje trekken de wit Rinie van Elzen wel ha ha die kreeg alles over zich heen
Henricus Kruijs ik weet nog de hij stierf ik weet nog waar hij licht maar ik weet niet meer hoe hij er uit ziet
Natasja Vogels Vd Waterbeemd heb naw nog pannelappe die tante mien ooit gebreid hi……en dan da heundje, die pinster, kende die ok nog? die hiette willieke…….
Henricus Kruijs scheen ook familie van de zwarte ruiter te zijn de weet ik van hans Gruiters die moest tante Mien zeggen de klopt de hondje hiete willieke de was ook zo,n vals ding volgens mij stookte ze de op als er iemand voorbij kwam
Koos Coolen boven Karel Verschuren: Sjef Rooyackers dan naar rechts Koos van Gestel dan Leo van der Vleuten dan een bietje verder Tini van de Wittenboer. Onder Mieske staat Toon Saris en de vrouw rechts is natuurlijk kasteleinsvrouw Mien van Bussel
Henricus Kruijs 3 Links boven Sjef Romenesco mi zunne dikke bril op
Margo Verhoeven Haha ons opa staat er ook op. Piet verhoeven.
Henricus Kruijs foutje van mij volgens mij staat zun bruur schuin onder mieske de krante sik over mieske de krante man weet ik ook nog wa wie wit wa vur hond hai ha?
Cor Van de Vorst Ne fox!
Natasja Vogels Vd Waterbeemd dien hond van Mieske de kranteman hiette zjuul…….
Els Rooyackers Ik zie alleen Rinie Smits. Voor de raam. 4de van rechts.
Tonny Filippini de wiitenboer tinie mikkers keesje van rooy
Tonny Filippini pietje van de westerlo
Kasia Seijkens Sjef en Harrie Rooijakkers staan allebei op deze foto. Het zijn twee broers van mijn moeder Fien Rooijakkers uit de woningbouw.Als het over duiven ging stonden die twee { en de rest van de familie } meestal wel ergens in de buurt. Sjef en Harrie zijn allebei overleden. Fien leeft nog en is pas 97 geworden.
Ilse Kocken Kei skon foto. Ons opa Toon mikkers zit in het meiden aan tafel. Ons Ome Noud Mikkers, ome Tiny Mikkers, ome Jan van Dijk Ome Tiny vd Wittenboer en Pietje Manders Tante Tonia Mikkers Mien van Bussel van het cafe Hendrik van Veghel. Toen inderdaad in het cafe bij ons op het huukske.
Ilse Kocken Ik bedoel dus in het MIDDEN aan tafel zit ons Opa
Nellie van Neerven jou opa had toch een café die heb ik goed gekend jou opa Mikkers daar gingen mijn ome Bert Leenders die hier ook bij staat en tante Anna Leenders dikwijls kaarten in het café .
Nellie van Neerven ome Bert Leenders staat precies achter de Wittenboer met hoofd beetje schuin en bril op .
Ilse Kocken Ja da klopt ons opa zat toen ook in een cafe. Dat is nu cafe zaal De Koning. En daar zit nou mijn nichtje in. Lisan Deelen en Eric Konings.

Reageren kan nog steeds! Gebruik hiervoor het contactformulier